Formular contact noul Vitara

Vrei să fi la curent cu noutățile despre noul Suzuki Vitara? Ai întrebări sau solicitări despre cel mai nou model de la Suzuki?
Te invităm să completezi formularul de mai jos și te asigurăm că vei recepționa cele mai noi informații și răspunsuri la solicitarea ta.

Informații personale
Informații despre vehiculul actual
* - Câmpuri obligatorii
Notă de informare privind protecția datelor personale
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Magyar Suzuki Zrt-Reprezentanță are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing, publicitate, statistică și trimiterea de buletine informative (newsletter).

Ești obligat(ă) să furnizezi datele, în condițiile în care dorești să ți se răspundă la întrebările adresate, să fi repartizat la unul din dealerii autorizați Suzuki, să primești ofertele Suzuki, acestea fiind necesare desfășurării în bune condiții a activităților întreprinse de Suzuki România și de a putea răspunde cerințelor tale. Refuzul tău determina imposibilitatea întreținerii relației reprezentanță-client. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai dealerilor autorizați Suzuki.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Magyar Suzuki Zrt-Reprezentanță, București, B-dul Mircea Vodă, Nr. 24, sector 3. De asemenea, îți este recunoscut dreptul de a te adresa justiției.

Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.
Introdu codul din imagine:(*)